Kolin Kotiseutuyhdistys > Ilmoitukset > Sadonkorjuujuhla 2012

Kolilla järjestetään perinteinen sadonkorjuujuhla perjantaina 14.9.2012 klo 18.00 alkaen.

Pääjuhla on Kolin Seurojentalolla, jossa tarjotaan perinneillallinen: savumuikkuja, ruishuttua, kaskiruisleipää, nuotiokahvia ja kotipullaa.

Illan ohjelmaan seurojentalolla kuuluu juhlapuhe, musiikkiesityksiä, Kolibri- kuoro esiintyy, kunniapäreiden jako, kaskiruisleipien myynti ja arpajaiset.

Ohjelma jatkuu konsertilla Kolin kirkossa klo 20.30

Konsertissa esiintyvät Jaana Juntunen, laulu ja Petri Karttunen, piano.

Konserttiin on vapaa pääsy/ ohjelma 5€

Taitobussi esittäytyy Koli seurojentalon pihassa klo 16.00- 18. 00, ennen sadonkorjuujuhlaa.

Kolin kotiseutuyhdistys toivottaa kaikki tervetulleiksi iloiseen sadonkorjuujuhlaan !

Sadonkorjuujuhlan järjestävät: Kolin kotiseutuyhdistys ry. sekä PKO, Metsähallitus, Kolin Maamiesseura, Kolin Kylätoimikunta, Hattusaaren ja Kolin kalaveden osakaskunnat, Hotelli Koli, Kolin Ipatti, Lieksan kaupunki, Kolin kulttuuriseura ja Kahvila Kolin Ryynänen.