Kolin Kotiseutuyhdistys > Ilmoitukset > Sadonkorjuujuhla 2013

Kolilla järjestetään perinteinen sadonkorjuujuhla perjantaina 13.9.2013 klo 18.00 alkaen.

Pääjuhla on Kolin Seurojentalolla, jossa tarjotaan perinneillallinen: savumuikkuja, ruishuttua, kaskiruisleipää, nuotiokahvia ja kotipullaa.

Illan ohjelmaan seurojentalolla kuuluu juhlapuhe, musiikkiesityksiä, Kolibri- kuoro esiintyy, kunniapäreiden jako, kaskiruisleipien myynti ja arpajaiset.

Kolin kotiseutuyhdistys toivottaa kaikki tervetulleiksi iloiseen sadonkorjuujuhlaan !

Sadonkorjuujuhlan järjestävät: Kolin kotiseutuyhdistys ry. sekä PKO, Metsähallitus, Kolin Maamiesseura, Kolin Kylätoimikunta, Hattusaaren ja Kolin kalaveden osakaskunnat, Hotelli Koli, Kolin Ipatti, Lieksan kaupunki, Kolin kulttuuriseura ja Kahvila Kolin Ryynänen.