Kolin Kotiseutuyhdistys > Ilmoitukset > Sadonkorjuujuhla 2015

Kolilla järjestetään perinteinen sadonkorjuujuhla perjantaina 11.9.2015 klo 18.00 alkaen.

Tapahtuma alkaa klo 18.00 ruokatarjoilulla, jossa on tarjolla perinneillallinen. Perinneillalliseen kuuluu savumuikut, ruishuttu, kaskiruisleipä ja mehua.

Illan ohjelmaan kuuluu muun muassa Lieksan kaupungin sivistysjohtaja Arto Sihvosen juhlapuhe ja arpajaiset. Tapahtumassa esiintyvät Kolin yhtenäiskoulun oppillaat.

Juhlan jälkeen ulkona nautitaan nuotiokahvit, jossa on tarjolla kotipullaa.

Illan päättää Kolin kirkossa esiintyvä Kolibri­kuoro, joka näin Sibeliuksen juhlavuotena esittää Sibeliuksen musiikkia. Kuoroa johtaa Markus Kallies. Konsertin kirkossa juontaa Lieksan kansalaisopiston rehtori Asko Saarelainen.

Tilaisuuksiin on vapaapääsy.

Tilaisuuden järjestää Kolin kotiseutuyhdistys ry yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Lisätietoja; Erkki Turunen gsm 0505522795

Kolin Kotiseutuyhdistys toivottaa kaikki tervetulleiksi iloiseen sadonkorjuujuhlaan!